Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή από τον Λάκη Λαζόπουλο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ! Ο εθνικός «φούστης», όπως τον είχε αποκαλέσει ο Νίκος Καρβέλας, Λάκης Λαζόπουλος, Λάκης από κάθε άποψη, επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή για τη συγκέντρωση και πορεία κατά της λαθρομετανάστευσης της 9ης Μαΐου στην Ομόνοια και διατύπωσε το ερώτημα, απευθυνόμενος στο υπουργείο δημοσίας τάξεως εάν έχει η Χρυσή Αυγή αναλάβει να σκοτώνει τον κόσμο… Φυσικά Λάκη σοβαρή απάντηση από εμάς δεν θα λάβεις γιατί δεν είσαι σοβαρός… είσαι ένας γνήσιος καραγκιόζης του γραικυλιστάν… και τίποτε άλλο και όσο για το ποιος σκοτώνει κόσμο θυμήσου τα τρία παλικάρια των Ενόπλων Δυνάμεών μας που σκοτώθηκαν εξ αιτίας σου με το ελικόπτερο που σου είχε διαθέσει ο Στρατός για να κάνεις λήψεις στην λίμνη της Καστοριάς…

Εμείς Λάκη, δεν την κοπανήσαμε από το στρατό παριστάνοντας τους τρελούς και να έχει ο Θεός καλά τον Σαρτζετάκη, που σε έντυσε έστω και για λίγους μήνες φαντάρο. Βέβαια, πιθανώς να πέρασες καλά στον στρατό… εάν ισχύουν αυτά που είπε ο Νίκος Καρβέλας…

Εμείς Λάκη δεν φύγαμε στην ζούλα από το κότερο με την μεσολάβηση ισχυρών φίλων… Ούτε είμαστε ατάλαντοι γελωτοποιοί σαν εσένα, με τους οποίους κάποιοι πράγματι γελούν επαληθεύοντας το αρχαίο «γελάει ο μωρός και εάν μη τι γελοίον εί»… και η σημερινή νεοελληνική κοινωνία για να γελάει με Λάκηδες σαν εσένα είναι!

Επειδή όμως ομίλησες εναντίον μας τηλεοπτικώς θα σου απαντήσουμε και εμείς με ένα βίντεο.

7 σχόλια:

  1. λοιπον... ξεκιναμε...

    Ο εθνικός «φούστης»

    Τον κατηγορεις οτι επιτεθηκε στην χ.α (δεν ειναι κατι σημαντικο για να το γραφεις και με κεφαλαια..) αλλα με το που ξεκινας τον βριζεις.. Στερεις απο αυτον το δικαιωμα να κρινει αλλα σε σενα και καποιους αλλους (καρβελες και σια) καποιος εδωσε το δικαιωμα να βριζετε και να κατηγορειτε ή το πηρατε και μονοι σας..


    η συγκέντρωση και πορεία κατά της λαθρομετανάστευσης


    και ρωταω εγω... ποια ειναι αυτη η ομαδα που κρινει και ενοπχοποιει τους λαθρομεταναστες και τους κατηγορει για ολα τα δινα της χωρας.. δεν μου λες κυριε συγγραφεα θα δουλευες σε καποιο χωραφι μεσα στον ηλιο ολη μερα για μονο 10 ευρω ?? ΟΧΙ.. αρα την αλλη φορα πες σε ενα μεταναστη που θα δεις μπροστα σου: "ευχαριστω που δουλεψες και ντυθυκα με ρουχα απο ελληνικο βαμβακι, ευχαριστω που δουλεψες και εφαγα ελληνικη ντοματα, ευχαριστω που δουλεψες και εφαγα ελληνικη πατατα..."


    εάν έχει η Χρυσή Αυγή αναλάβει να σκοτώνει τον κόσμο


    δεν θα σχολιασω αυτη τη φραση.. πολλα τα μαργαρηταρια αυτων των ανθρωπων στον τομεα της καταπατησης δικαιωματων, βανδαλισμων κτλ κτλ, πολλες οι εικονες οταν παρειχαν χειρα βοηθειας στα ΜΑΤ κτλ κτλ, πολλες οι σημαιες που εκαψαν..


    Φυσικά Λάκη σοβαρή απάντηση από εμάς δεν θα λάβεις γιατί δεν είσαι σοβαρός

    μηπως γιατι δεν ειστε ικανοι να συνταξετε μια σοβαρη απαντηση...??? και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να απαντατε με αυτο το ηλιθιο βιντεο με τον πιο "αναπηρο" συνδιασμο φωτογραφιων που εγινε ποτε..??


    είσαι ένας γνήσιος καραγκιόζης του γραικυλιστάν

    σε παραπεμπω ξανα στην πρωτη απαντηση μου...


    και τίποτε άλλο και όσο για το ποιος σκοτώνει κόσμο θυμήσου τα τρία παλικάρια των Ενόπλων Δυνάμεών μας που σκοτώθηκαν εξ αιτίας σου με το ελικόπτερο που σου είχε διαθέσει ο Στρατός για να κάνεις λήψεις στην λίμνη της Καστοριάς…


    δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο.. αλλα μαλλον ριχνει στον Λακη την ευθυνη που επεσε το ελικοπτερο.. ναι οντως.. ειχε παει την προηγουμενη μερα και του χαλασε τον ελικα.. δεν το ειχες μαθει..?? Ασε μας ρε φιλε... Φορτωνεις την ιανικανοτητα των στρατιωτικων να συντηρησουν τον εξοπλισμο τους σε ενα καποιον ασχετο... να μην του εδιναν αδεια πτησης αν ηταν χαλασμενο..




    Εμείς Λάκη, δεν την κοπανήσαμε από το στρατό παριστάνοντας τους τρελούς και να έχει ο Θεός καλά τον Σαρτζετάκη, που σε έντυσε έστω και για λίγους μήνες φαντάρο

    και παλι πιστευω πως δεν εισαι εσυ ουτε η χ.α. αυτοι που θα κρινουν το αν ειναι τρελλος ή ανικανος ή υπηρετησε λιγοτερο..


    Βέβαια, πιθανώς να πέρασες καλά στον στρατό… εάν ισχύουν αυτά που είπε ο Νίκος Καρβέλας…


    και παλι η πρωτη απαντηση...


    και η σημερινή νεοελληνική κοινωνία για να γελάει με Λάκηδες σαν εσένα είναι!


    επειδη αποτελω μελος αυτης της κοινωνιας οπως και εσυ (αν δεν το ηξερες στο λεω εγω..) δεν δεχομαι τετοιους ορους.. αν θες να βριζεις τον εαυτο σου για τις επιλογες ΣΟΥ, καντο μονος σπιτι σου και χωρις να καταναλωνεις αδικα το bandwidth του διαδυκτιου....

    Αυτα απο μενα.... SALAZAR .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o lazopoulos exei kolimata kai prowthei sugkekrimena politika reumata. dn mou einai idiaitera sumpathis alla dn mou einai antipathis. o kathenas exei krish kai mporei na filtrarei ta osa leei an kai ta perissotera einai alithies.kai eidika ta legomena tou gia thn xrush augh me vriskoun apoluta sumfwno.

    vlepontas to video parathrhsa mia fotografia me thn aimatovammenh kupro. poios einai omws o kyrios upaitios gia thn tourkikh katoxh??????
    mipws h XOUNTA???????? kai oloi kseroun thn "latreia" ths xrushs aughs gia thn xounta.
    dn ftaiei gia ola o lakis...

    Υ.Γ.
    sumfwno me salazar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o SALAZAR kai o Geo me uperkalupsan....!!!Alla re antipatre xalarwse ligo giati kai i xa den einai kai oti kalytero stin elliniki koinwnia...entaksei kai egw den to paw me 1000 to lazopoulo oute to malaka to kanaki alla mesa se oles tis kateuthinomenes pipes kai malakies pou lene, lene kai kapoia swsta pragmata!!!

    Υ.Γ.
    paidia einai kairos na xalarwsoume ligo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re papares!!!!kala ton gaula ton agnoo pliros giati einai asxetos kai amathis!!!oso gia tous lathrometanastes mas tous feran den tous eipame elate!!se liga xronia tha eimaste meionotita mesa stin idia mas tin xora,pigente ligo thessaloniki,ligo athina na deite ti ginete,na deite ta geto pou exoun dimiourgithi!!oso gia to an eimai xalaros eimai mia xara,to oti anebazo ena arthro apo tin xa ti paei na pei,oti einai kako kai opoio arthro exei aristeres idees kai apopsis einai to sosto???I ELLADA GIAUTO DEN PAEI MPROSTA EXEI TA KOLIMATA POU EXETE KAI ESEIS,MIN MENETE STO "DEKSIOS-ARISTEROS" OLOI MAZI THA PAME MPROSTA,EGO EIMAI KAI ME TIN XA KAI ME TO KKE,Fraoulinos to ksereis esi giati exoume milisi giauto!!!tespa,o kathenas exei apopsi kai einai sevasti!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πηγαινε και στο κεντρο του Λονδινου να δεις... Πηγγαινε και στο κεντρο της ΝΥ. και σε αλλες πολεις.. και πες μου αν υπαρχουν απλα γκετο ή αν υπαρχουν ολοκληρες συνοικιες σε στυλ τσαινα ταουν... οσο για αυτα που λες με κεφαλαια πως θες να συμφωνησω...??? με το κκε που πιστευει πως ολα θα πρεπει γινουν κρατικα και ολα τζαμπα (την ωρα που στελνουν τα παιδια τους σε αμερικανικα κολεγια), που ειναι αντιθετο με καθε αλλαγη με καθε προταση και το μονο που αναφερει ειναι 1.500.000 ευρω συνταξη ανα δευτερολεπτο σε καθε εργατη χωρις βεβαια να αναφερει που θα βρεθουν οι ποροι.. οι μετα ους αλλους της χα που εχουν σαν μοτο ξυλο και θανατος σε οποιον ξενο τολμησει να μπει στη χωρα μου?? μιλας για χαλαρωμα και μας αποκαλλεις κολλημενους την ωρα που πιστευεις οτι απο ακραιες αποψεις μπορει να βγει κατι καλο και θετικο, πως απο ανθρωπους που δεν εχουν δοκιμασει να σκεφτουν με την αλλη μερια τους μυαλου τους (η εστω ετσι θελουν να λενε και να δειχνουν) θα βγει κατι θετικο και καλο για ολους... εισαι λαθος.. μπορει να ειμαι και γω.. αλλα σκεψουν οσα ειπα.... .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Λ.Λ. είναι ρηχός … δεν έχει τίποτα δικό του …έχει ένα επιτελείο που το έχει στημένο στην ΤV και προσπαθεί να ζήσει μ’ αυτόν τον τρόπο … γιατί δεν έμαθε να κάνει τίποτα άλλο !
    Αν πάτε σε μια εκπομπή του θα καταλάβετε τι γίνεται ..με τα αβανταδόρικα χειροκροτήματα …
    Δεν περνά η βρόμικη προπαγάνδα του Λάκη …αν όσοι τον βλέπουν ψήφιζαν τον Τσίπρα τότε το ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 60%

    ΑπάντησηΔιαγραφή