Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Τ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΟΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗ ΣΥΖΗΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΞΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑ.

7 σχόλια:

  1. μια χαρα ηταν ο δρομος.. η κινηση των οχηματων ανετη... αλλωστε η "μαζωξη" 20-30 ατομων δεν προκαλει ουτε σε δημοσια τουαλετα προβλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είναι ομιλία της Αλέκας δεν έχει κόσμο...Ο καραγκιοζάκος ο Καρατζαφέρης μαζεύει μόνο τους γλείφτες της εξουσίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Stulf το ωραίο είναι πως αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο δεν πήγε στην ομιλία γιατί δούλευε....αν και το παίζει ΛΑ.Ο.Σ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστηχως δεν μπορουσα να παω,αλλα τα γεγονοτα ετσι εγιναν!αυτογραφα οχι δεν μοιρασε,οπως κανουν καποιοι σαν τον κ. Τσιπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. antipatros δεν θα πήγαινες και το ξέρω καλά θα ξεχάσω στο άρωμα μια ομιλία κάποιας ''κυρίας βουλευτίνας'' να την κάνει ο θεός,άλλου κόμματος, που παράτησες τη δουλειά σου και έτρεξες σαν καλός και κλασσικός γλείφτης πίσω της...!!!Ε?Τα θυμάσαι αυτά?Αν δεν τα θυμάσαι...να τα θυμηθείς και άσε τα λόγια τα μεγάλα τα παχιά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή