Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Αυτή είναι η αληθινή Αμερική.............

Άκουγα σήμερα το πρωί την εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη στο ραδιόφωνο του City 99,5Fm και άκουσα μια είδηση που δημοσίευσε το Βήμα της Κυριακής και έμεινα άναυδος, πιο άναυδος μπορώ να πω και από την ηλίθια δήλωση του Βουλγαράκη που θα αυτομαστιγωθεί! Η είδηση ανέφερε την παραδοχή δύο δικαστικών υπαλλήλων στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ,οι οποίοι κύριοι (ο θεός να τους κάνει) καταδίκαζαν νέους και εφήβους σε μεγάλες ποινές φυλάκισης για ασήμαντους λόγους με απώτερο σκοπό να παίρνουν ποσοστά από τις επιδοτήσεις του Αμερικανικού κράτους προς τις ιδιωτικές φυλακές! Αν είναι δυνατόν….εμπόριο της ζωής των εφήβων μικροπαραβατών με σκοπό τον άμετρο πλουτισμό…ΕΛΕΟΣ! Αυτή είναι η εποχή Ομπάμα ή μήπως αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της καπιταλιστικής Αμερικής….?

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ελλάδα η χώρα που......ξεχνά!!!


Πρίν απο μια εβδομάδα περίπου ήταν η ημέρα μνήμης για τους 3 ΗΡΩΕΣ αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα,την πατρίδα που δεν τους θυμάται.Δυστηχώς όμως με θλίψη διαπίστωσα ότι κανένα απο τα Μ.Μ.Π.(Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρισης) δεν αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Γιατί άραγε? Μήπως για να μην στεναχωρίσουμε τους "φίλους" μας??
Ευτυχώς όμως που υπάρχει και μια ομάδα-οργάνωση ανθρώπων που δεν ξεχνά τόσο εύκολα, δεν κάνει εκπτώσεις σε ιδέες,εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής,αλλά και αρκετός κόσμος παρεβρέθηκε το μνημίο για τους 3 αξιωματικούς όπου και τίμισαν του ήρωες των Ιμίων,μετα την εκδήλωση ακολούθησε ειρηνική πορεία στη Τουρκικη πρεσβεια.